Данина...

Тина Павленко
Літо.
     Спека.
           Субота.
Траурний марш  лунає.
Злюща війна робота.
Смерью данину збирає.
Липи квітують буйно.
Час все крокує з набатом.
Був син безпечно юним,
Нині загинув солдатом...
Марьєнка,Золоте,
Кримське та Валноваха
Коється щось лехе
Мокне в крові рубаха