Счастье

Марина Панфёрова
Часом щастя криється у дуже простих речах,
Як сонця промінь крізь жовте осіннє листя,
Вода у долонях, джерельна, прозора, чиста,
Коли розуміють без слів тебе, по очах.

Як вранішня кава та веселий пташиний спів,
Легкий вітерець, що грає твоїм волоссям,
На квітах роса і безкрайого неба просінь,
І щось вкрай важливе, прочитане між рядків.

Як обійми, в яких непомітно спливає час,
Як несподівані зустрічі давніх друзів.
А іноді, щастя позбутися тих ілюзій,
Що тягнуть на дно, позбавляючи шансу нас.

Це як запах дощу, що п'янить тебе через край,
Можливість нарешті не відчувати болю,
Все знайоме й просте, що вже повсякчас з тобою.
Коли опускаються руки, про це згадай.