Осень на двоих

Надежда Рубан
 Осінь   на  двох.

Я  вже  в  долі  нічого  не  прошу,
Цього  вірша  долі  присвячу,
Нам  осінь  принесла  хорошу,
В  келижаночках  каву  гарячу.

Нам  вітри  вересневі  й  жовтневі,
У  серцях  теплий  щем  запалили,
Нам  світанки  всміхались  рожеві,
Ми  цю  осінь  на  двох  поділили.

Я  за  літом  лиш  трохи  сумую,
За  оранжевим  сонцем  в  зеніті,
Зустріч  нашу,  як  насолоду  смакую,
Й  вечори,  вже  не  самотні,  зігріті.

Хай  від  нині  літа  будуть  ясні,
Нашу  долю  ніхто  не  зурочить,
Душі  гріють  і  зими  і  весни,
Довгу  старість,  щасливу  пророчать.

Я  вже  в  долі  нічого  не  прошу,
Лиш  лелітиму  свою  удачу,
Листопад  білим  пухом  порошить,
І  підносить  нам  каву  гарячу.

Автор; Н.П.Рубан.
27.10 18р.