Юрий Михайлик Еще один прекрасный год English

Евгения Саркисьянц
One more delightful year has flown,
The time of singing and of sorrow,
And everything it failed to borrow
Some future years will surely own.
Some other years, some other pods
Will bear a wonder of such glory
That I had better rest my story,
I stop here, lest I tempt the gods.


***
Еще один прекрасный год,
в котором пелось и грустилось,
а то, что в нем не поместилось,
в другом году произойдет.
В другом году, в другом саду
произрастет такое чудо,
что и рассказывать не буду,
чтоб не испытывать судьбу.