***

Оксана Малиновская 2
 Привіт, моє сонце, привіт,
Мій щирий і лагідний світ
Тебе усім серцем люблю,
За зустріч цю Бога хвалю.
Тобою живу я на світі,
Ти сієш в душі моїй літо.
Ти сієш розраду і щастя
Мій відчай із серця забравши.
Привіт, моє сонце, привіт,
За все щиро вдячна тобі
Тобою живу я на світі,
Як дощиком трави і квіти.