***

Оксана Малиновская 2
Я вдячна Богу, що ти є
На світі,
Неначе сонце із небес
Ти світиш.

Я вдячна Богу, що ти є
Ти чуєш,
Бо від самотності тенет
Рятуєш.

До тебе ніжно пригорнусь
Душею.
І назавжди я залишусь
Твоєю.

Я вдячна долі, що ти є
На світі.
Тепло і ласку ти несеш,
Як літо.