***

Оксана Малиновская 2
Стоїть осінь на порозі
В золотавому вбранні
А серденько у тривозі
Чомусь сумно так мені

Швидко літо промайнуло,
Так неначе одна мить
І печаль душі торкнулась,
І чомусь вона щемить.

Осінь-осінь золотава
Ти у гості не спіши...
Будь привітна і ласкава,
Теплі дні нам залиши.

Птахи - роки пролетіли
Осінь стала на поріг
Озирнутися не встигла,
Жовтий лист упав до ніг...