Панна Осiнь робить селфi

Таисия Цыбульская
Панна Осінь робить селфі,
викладаючи шедеври
на сторінці "осінь.ком",
"вподобайку" став скоріше,
обирай, де найгарніша,
бо злетить понад Дніпром
вітер, ворог невблаганний,
і за мить усе розвіє,
і краса її змарніє,
зникне, як і не було.
Відгуляло, відгуло,
обірвало позолоту
і по світу рознесло.

Панна Осінь на світлинах
у мережі кожен день,
в "Інстаграмі" і "Фейсбуці",
то у шалику, то в хустці,
на траві, на лавці, в хаті,
в позолоті, і в халаті,
у багряних шатах в місті,
і в короні, і в намисті,
обирай, де найгарніша,
"вподобайку" став скоріше!
Панна Осінь робить селфі,
їй нема коли спочить,
знає, що розкішна врода
їй дарована на мить!

28.10.2018