у дорослих

Лола Август
У дорослих свої турботи.
Тільки цифри у них в голові.
"Скільки коштують зараз чоботи?
Який стаж у твоїй трудовій?

Скільки важиш? Яка машина?"
Важливіше для них, ніж думки.
Все в повітря кидають грошима
І пускають про рідних чутки.

У дорослих немає віри
В чудернацькі дитячі світи.
Для них книжки, мов чорні дири,
У які їм не хочется йти.

У них місця немає для мрії,
Не пускають до себе людей.
В їх життях тільки плани та дії,
Вони втратили в собі дітей.

Їх покинули вірні мотиви,
І немає в дорослих чуття.
Все чекаючи на перспективу,
Вони просто втрачають життя.