День украинского языка

Виктория Колода
Цей день, дев’яте листопада,
Увійшов у наші серця,
Як «День писемності і мови».
Велике свято українця.

Так мов багато на землі,
А рідна мова України,
Як тиха річенька душі,
Бадьорить,навіть на чужбині.

Важлива роль у нашому суспільстві,
Красива, співуча, як голос солов’я.
Червоним маком, розпустившись у садочку,
Рідна мова, назавжди в серці, ти - моя.

05.06.2018