Мен з тобою солодко

Алена Васильченко
Мені з тобою солодко, і солодко, і п'яно.
Мені з тобою боляче, що швидко ніч мина.
А може ми сховаємось в долині за туманом,
де, знаєш, навіть звіддаля чужих очей нема.

Мені сьогодні лагідно, і затишно, і тихо.
Давай з тобою будемо кохати до зорі...
А може поцілунками солодкими на втіху
запалимо на вулицях старенькі ліхтарі.

Мені з тобою радісно, що завітає ранок,
а без обіймів  холодно, мов хтось наворожив.
Давай з тобою будемо кохати за туманом
подалі від чужих долонь і поглядів чужих...