Водороден не до родов

Сергей Аркавин
Водородов
Во Дородов!
Во до родов!

Я ему: В. Водородов, в уме я?
Я ему: в уме я?

Водороден — недородов
Водороден или недородов

Во дороден Недородов!

Водороден — не до родов
Во дороден — не до родов

Водородна ан до родов
Во дородна ан до родов

крап орден недропарк
крап орде — недропарк
недр опар крап орден
крап орд не дендропарк

Норд не Додо рододендрон
Норд не Додо род, Оден — дрон

Нот пир — криптон

30.10.2018