Iжаки та книжки

Таисия Цыбульская
Дуже люблять їжаки
восени читать казки,
бо із них, як з рукава,
висипаються дива.

Вірші теж їм до смаку,
бо у кожному рядку
є не тільки чудеса,
а й величних слів краса.

Дуже люблять їжаки
восени читать книжки,
бо у холод їжаку
саме книжка до смаку.

Хоч тоненька, хоч товста,
й дуже мудра, і проста,
світ, захований в слова,
в кожній книжці ожива.

13.11.2018