Про пробачення побачених

Татьяна Окуневская
    1 
"concuse"   

Зима ступає тихою
Ходою...
Вогні блищать
Склянних вітрин-
Мороз

Таке побачення
Відбулося зі мною

concuse на українській -
Парадокс


Це гірше навіть
Випадка от-того.
Коли в автобусі
На ме'ні заснув бомж:
Він сів у крісло
Поруч із-зі мною,
А потім чи нокаут,
Чи гіпноз


І п'ять годин він спав собі
Прекрасно;
Й ніхто із ме'не його
Зняти не хотів-
Усіх це тішило,
приїхали учасно
І після всього той всі су'мки мої ніс



Відволіклась, пробачте,
На хвилинку, -
Іде собі тихесенько
Зима


Таке Побачення -
Огидне при огидне


Як гусінь волохата у штанах
А може, навіть,
Знаєте, у роті -


По відчуттям приблизно,
Щось таке,
Сидить собі
Цей чоловік навпроти
І наче не шморкався
Й не плює,


А може краще хай би і шморкнувся
Сиджу і думаю собі от так
І чую я есспресо
Своє в шлунці
І тістечко не хочеться
Ніяк



Продовжую -

Сидить і себе любе
Лишень себе
Себе, себе , себе
І щось таке городить як
Паскудить


Як наче ми на окружній
Дві БЕ


І впринципі ніхто мене
Не держе -
Перехристися і швидесенько тікай

Як дівчині, зробити, це
Належить
Та як психологу -це цінний екземпляр


А екземпляр питає
Дивні речі -
( Все сходиться із розділом одним)

І всі такі питання недоречні
То щось про груди,
То про дурі дим


Патякає і сам собі радіє
Такий ось когнетивний
Дисонанс -

Спричинений минулими
Подіями


Він думає: "Напевно завелась"
      




 


2018р.