Евгения Янищиц Ну, до встречи

Ковальчук Ан
Ну, до встречи.
Ну, до встречи.
Белый ветер.
Синий день.
Ходит солнце по заречью,
утопая на воде.
Над речушкой две рябины –
Две печальные сестры.
А над теплою долиной
зажигает ночь костры.
Старожитный сосен вече.
трели птичек, смех людей.
Ну, до встречи.
Ну, до встречи.
Синий ветер.
Белый день.
 
 
 
Да сустрэчы.
Да сустрэчы.
Белы вецер.
Сіні дзень.
Ходзіць сонца па зарэччы
Па калені у вадзе.
Над ракою дзьве вярбіны –
Дзьве журботныя сястры.
Па-над цёплай лугавінай
Ноч запальвае кастры.
Старажытных соснаў веча.
Птушак грай і сьмех людзей.
Да сустрэчы.
Да сустрэчы.
Сіні вецер.
Белы дзень.