Евро

Юрий Ош
Євробізнес, євросекс,
євро, євро, євро – все,
що Європа нам несе.
Навіть сущеє лайно
теж Європою дано.
Від гандона і до пива –
євро, євро, євродиво,
що Європа нам дала,
і… постала кабала.

Жме за горло МВФ,
це не пугало, не блеф.
За дверима – єврошеф
норовить нам дати хук.
Чутно в двері владний стук.