Не нажруться...

Светлана Осмоловская
Боже-Боже, порятуй,
Та бісів скоріш вгамуй!               
Жруть і жруть, та не нажруться,
Кип'ятком від влади ссуться!!!

Бач кормушка їм мала!
А під сраку стусана???
Нафти й газу не нажруться,
Крові людськой не нап'ються!

А старенький и стара,
Мерзнуть у холодній хаті.
Знову почалась війна,
Не нажруться бля@і.

Як от їм воно живеться,
Та горлянка не нажреться,
Коли руки у крові,
У брехні та у багні???

Набивайте животи,
Роз'їдайте харі.
Щоб шкварчали ті жири
В пеклі на горючій тарі!!!