***

Надежда Васнецова
Ти мій місяц-місяченько,
Ти мій човнику маленький,
Срібло возиш ти по небу,
Ця коштовність нам всім треба.

Ой ви зорі сереблясті,
Очі мамині блакитні,
Де любов у серці брати,
Як вона нам всім потрібна!

Ой ви птахи безпритульні,
Ви крилами обминали,
Ті края де зло тривало...

Соловейко -синку мій маленький,
Де гніздечко сповиваеш,
Де края знайдеш,
Щоб ненька вас крилами покривала?!

Як молю я милий синку,
Щоб взлетів ти в рідне небо,
А воно с теплом сердечним,
Мирним було завжди в тебе!