Чуe Господь молитви

Тина Павленко
Чує Господь молитви
Неньки, що втратила сина
Міряє серцем світи,
Де спочиває дитина.
Чує Господь молитви
Знай про те,кат,не втечеш
Знищені будуть кати.
Силою божой без меж....
ЧУЄ ГОСПОДЬ МОЛИТВИ!