СУМ

Ирина Галавина
Матуся, рiдна, ти давно пiшла,
А, наче вчора ще була зi мною,
Волосся моє гладила рукою,
Неначе пам'ять мою зберегла.

За що, скажи, менi така розплата,
Що всi пiшли, дарованi життям?
Пiзнала доленька моя той злам...
А нещодавно ще пiшов i тато...

В твоєму віці я вже...Посивiли скронi...
Я пам'ятаю кожну життя мить.
Душа стенає моя i щемить.
Сумує за тобою твоя доня...


1 грудня - день пам'яті моєї мами