ВОНО

Таисия Цыбульская
"…Дні святкові – лошиці, гривасті, та ще й вирлоокі –
завітають колись, та й замінять верлібра на риму.
Бо приходить воно – унікальне, жіноче, високе!.."
                Лариса Омельченко "Поетка"

За "поетки" високе звання я боротися мушу!
І нехай викіпає несолений зранку ще борщ,
Чоловік догризає вчорашню засушену грушу,
А білизну на шворці намоче прискіпливий дощ!
Бо Пегасті лошиці, гривасті та ще й вирлоокі,
Завітали сьогодні, і змусили знову творить,
Бо здолало ВОНО - унікальне, жіноче, високе,
Й вимагає віршА, і негайно, ну просто в цю мить!)))

2011р.