Ну, вот и все... укр

Евгения Кобикова
Ну, от і все...Сьогодні ми приіхали...
І тішусь лиш, що я не маю сина.
Бо я не хочу, щоб помер він через тебе,
нещира і підступна батьківщина.

Свій край люблю,  й його трудящі люди.
Та що там робиться!  Хай Бог мене простить.
Усе надіюсь, що нам розуму прибуде.
Та все без змін. Застигла в горі мить.

Надія - то останнє, що вмирає.
І через сльози і сердечну тугу
я вірю у майбутнє мого краю.
Та сил немає вже терпіть наругу.

...моя знедолена... нещасна батьківщина...

28 листопада 2018 р

Отправлено с iPhone
Та сил немає вже терпіть наругу.

...моя знедолена... нещасна батьківщина...

28 листопада 2018 р