Yvision. kz-tyn avtorlarga jane blogerge

Акмарал Бекенова
Aigerim_Zh-ga, Fox_Shpana-ga, Torque-ge, Shpak-ka,Гедерина Джемелия-ga - ne olar magan jaman kommentaryiler jane jazgan sondai jaman magynasymen olarymen isteisiz. Mysaly, Aigerim_Zh magan "sizde psyhykalyq auru bar" dep jane Shpak "deni jane myin sau emes" dep jazganyna 4 ne 5 jyl otken. Policya qyzmetkerlerdin katemen meni PDMO-ga salyngan, 4 ai jatkanmyn, byraq oilaganmyn, bul psyhosomatykalyq nashar jagdayi - bir paidalanatyn dariden jaman kasiettermen baylanysqan. Byraq darigerler menim pikirlerim tyndamai basqa DS nagyz psyhykalyq auru dep koygan. Almatyga olardyn PDMO-ga bargan da DS ale bolady dep, byraq "вы дееспособны" aytqan. Almatyga ketken aldyn-da Astana qalasynyn PDMO-da ekinshi qabat ishinde ush ne MUA (medicinalyq universitet Astana) bir jigit student eki qazaqtyn qyzdary betime qarap, otirik konil ashyqpen karapty. Sondyqtan sol kommentatorlarymen - olar magan ne jazgan sondai jaman tamam jagdayi jasaysiz. Olar bukil jamandyqty korip menim halimnyn 2015-2018 jj.ne bolgany tusinedi... Minau ush MUA-nyn studentteri ne jai ansheiin lyagyp jurgen jasospirimderge aytynyz - men sol qyzdardyn bet ustinde sary tusi korgenmin, byraq nemen baylanysqan olarga aytpadym - eger MUA-nyn studentter bolsa, ozderi oz betterge qarap tusunige qajet, eger de ony korip nazar audarmasa - bul olardyn moshkeli...

Aga, dar injo yek masal budast: chand mardume rui ine sitesh sho'erhoi navishtand va sohbat kami badi miguyand, az users yvision.kz va kami stihi.ru do narrokhatam, chun aneha dar commenthoi badi zyadi renj dadand. Chun aghmaqeton...

Mamnoon be harhoi garmi va rasti, motshaker az Akmaral 


photo inettan alyngan