757. Час-Кабана

Нина Шохова
       Рік підходить-Кабана!
       Він звичайно- не шпана!
       Що йому якась- Собака?
       Бо вона йому -ніяка!

       І навіщо такі друзі?
       А Собаці-по заслузі!
       Хай іде мерщій нівроку,
       Бо Кабан прийшов до сроку!

       Забирай з собой ланцюг!
       Бо який Собака- друг?
       В Кабана заслуг немало,
       Правда,біля мозку-сало!
      
       Але трішечки з мясцем,
       Щоб не був він- удівцем!
       Він в хліву розлігся всмак,
       А в Собаки скрізь-бардак!

       Он стоїть немита миска,
       Ще й під будкою є тріска!
       Що,зібралась ти тікати?
       Тож не треба зволікати!

       Рік не твій!Хоч ти нівроку!
       Я ж,паную цього року!

       Ви ж,щоб всі були хороші,
       Всім Кабан дарує гроші!
       Хоч він трошечки пихатий,
       Але щедрий та багатий!