Кохана

Танюта Лысокобылка
Ти для мене ясна зірочка,
Ти для мене квіточка моя!
Ти для мене, як дитинка.
Ти моя маленька, ти моя.

За тобою дуже я сумую.
Де мені тебе знайти?
Сонечко, рідненька, мила,
За тобою буду я йти.

Не  хвилюйся, я до темна буду.
І ніколи більше не піду.
Я для тебе зірочку дістану,
Я тебе кохана, так люблю.

Але чекати мене не треба,
 Ти лягай спокійно спи,
Подивись, на наше небо.
Нехай прекрасні сняться сни.

Я прийду вночі до тебе.
Поцілую ніжно в лоб.
 I скажу, спасибі Богу,
Нехай буде у нас синок.