колекцiонер

Гелена Смилянская
                до Е.

та ж поцілунок є,
чужий,
і він прийнЯтий,
тобі байдуже
наче, хто пече у губи
доторком кохання,
тому ті муки і складаєш до кишені,
несеш життям всі сльози без любові