Лимерик про даму в реверансе. Э. Лир

Анна Бочкова
В Чертси старая дама порою
В реверансе кружилась юлою;
Как-то столь увлеклась -
В пол по пояс вошла,
Очень сильно соседей расстроив.

There was an Old Lady of Chertsey,
Who made a remarkable curtsey;
She twirled round and round,
Till she sunk underground,
Which distressed all the people of Chertsey.

© Edward Lear, text, picture