Як ти живеш там без мене?

Горбатюк Надежда
Як ти живеш там без мене?
Що тобі сниться самому?
Серце наповнилось щемом...
Як відігнать - невідомо...

Разом були губи й руки,
Серце жадане і ніжне.
Раптом настала розлука...
Довгі ж які оці тижні!

Та не назАвжди, бо зустріч
Не за горами, а скоро.
Й ніжність обійме пахуча,
Й знову відчую, що вдома.

Декілька днів і ми - разом!
Бог, як Ти чуда ці твориш?
Боже, від Тебе це щастя!
Бог мій, який же Ти добрий!