Клавдия Семеновна - Поунач запырскала неба...

Марина Влада-Верасень
                "Полночь забрызгала небо..." - аўтар Клаўдзія Сямёнаўна
                пераклад на беларускую мову Марыны Ўлада-Верасень


Дрыготкімі кроплямі зор
         Поўнач запырскала неба…
Імі, як чыстай расой
         Смагу світанак спатоліць…


Ул.А.Ткачэнка "Зорная ноч"
Палатно. Алей.


***
Клавдия Семеновна

http://www.stihi.ru/2018/10/20/5117

Дрожащими каплями звёзд
                полночь забрызгала небо.
Ими, как чистой росой,
                жажду рассвет утолит.

Вл.А.Ткаченко "Звёздная ночь"
Холст. Масло.