Зоря горить в тво х очах

Джемали Чочуа
Зоря горить в твоїх очах,
Я зачарований тобою,
Душа як в сонячних віршах
П'яніє міцною любов'ю.

В саду дерева в кольорах,
Весна гуляє за віконцем,
І пахнуть квіти у дворах,
І як алмаз сяє сонце.

Візьми мене в свої сади,
Де пахнуть раєм гілки вишні,
Ковток роси, ковток води,
Нехай пробачить нас Всевишній.

Нехай горить вогонь в очах,
Нехай палають наші будні,
Нехай душа живе в віршах,
Нехай любов нам світлом буде...