Як не змогти?

Людмила Дзвонок
Я, Господи, на тій дорозі,
Де запитання собі: «Зможу?».
Як не змогти?.. Я ж доня Божа,
Моє серденько – Божа ложа!

То й слухаю, що з нього лине
(Мене Спаситель не покине,
Всі думи вчасно порядкує,
В мені Дух днює і ночує):

- Спокійно, донечко, спокійно,
Ти в тих руках, де все надійно,
Тримайся й ти за руки міцно,
То й шлях здолаєш героїчно!
                08.12.2018