Повертайся

Алена Васильченко
Я за тебе молюся до сивих бездонних небес.
Ти приходиш до мене щоночі, щоночі, щоночі.
Повертайся до мене, благаю (благаю...) тебе.
Я відчути тебе, я на тебе дивитися хочу!..

Повертайся до мене ранковим дощем,
по дорогам, які ти кохаєш шалено.
Я чекаю так довго, і я почекаю іще.
Тільки ти повертайся до мене, до мене.

Я читаю від тебе короткі ласкаві листи.
Я шукаю у них, як твої посміхаються очі.
І як можу молюся від тебе біду відвести.
Повертайся до мене: це зорі до тебе шепочуть!..

Повертайся до мене ранковим дощем,
по дорогам, які ти кохаєш шалено.
Я чекаю так довго, і я почекаю іще.
Тільки ти повертайся до мене, до мене.