В День Ювiлейний

Людмила Дзвонок
             Присвячую Т.М.Петрик

Гарна, люба жінка… Донечка, дружина,
Матінка, бабуня, подруга для нас!
Очі, як ті зорі, щічки, що калина,
Що там говорити… Скільки тих прикрас!

Вік уже пенсійний, не сидиться в домі,
Як багато задумів в мудрій голові…
Серденько гаряче, в ньому Божий промінь,
Хай несуть Вам радість дні ці зимові!

Щічки хай жевріють, не сльозяться очі,
І не знає втоми тіло і душа,
Щоб усе здійснилось, що серденько хоче…
Божа благодать Вас хай не залиша!
                12.12.2018