11. 12. 18

Медовые Вафли
Я гадаю на кавовій гущі, я гадаю на пелюстках.
Я про тебе благаю, замальовую нас на святках.

Ми з тобою не бачились
Сто років, з минулих віків.
Не навчились миритись –
Я пускаю у ріки сотні вінків.

Хай пливуть, хай шукають свої береги
Десь ти маєш бути, десь же є ти!
Хай шукають свій шлях, хай пливуть навкруги
Їхня доля твої теплі руки у світі холоднім знайти.