Чудотворце Миколаю

Таня Черненко
Чудотворце Миколаю,
Усім серденьком бажаю
Миру вічного у світі,
Щоб щасливі були діти,
Посміхались та раділи
І ніколи не хворіли!

Ще душею я бажаю
Хай добро всіх обіймає,
Щоб кожнісіньку родину
Святий Янгол не покинув.
Даруй злагоди, везіння,
Віри в краще і терпіння!

_______________________________

Чудотворец Николай,
Всем сердечком я желаю
Миролюбия на свете,
Счастливы чтоб были дети,
Не болели, радовались,
Никогда не баловались.

А ещё душой желаю
Дружба мир пусть наполняет,
Чтобы каждый человек
С добрым Ангелом жил век.
Подари любовь, везенье,
Веру в лучшее, терпенье!