Монголчууд Охууд

Cлава Чаво-Зайцев
одоо тэд хэлж байсан юм биш Монголчууд
Охууд, хаана, дараа нь, энэ нь гарч бид

хэлэх гэж байсан юм биш Монголчууд
Охууд, дараа нь бид яаж харуулах бид

бид асуух хэн гэж бид
аль нь ч та нар
хариулт бидэнд
танихгуй