Двi сторони

Скляриус
Так завжди було і так буде надалі:
У всього є дві сторони, як в медалі.
Є світла і темна, є мінуси й плюси.
Одні - слуги страху, інші - діти спокуси.

Але кожен в змозі між них обирати:
Душити любов або щиро кохати.
Колись ризикнути - і щастя знайти,
І це почуття по життю пронести.