Кам боо - Шаман

Cлава Чаво-Зайцев
боо гийн гарч ирсэн байшин
хараад сар
тэнгэрийн одод
Сарны гэж хэлсэн
Би та нарт ирэх болно
гуйцэтгэх зан уйл
кам
боо


шаман вышел из юрты
посмотрел на луну
на небе звезды сияют
спросил у луны
и луна сказала
совершай камлание обряд (камлай)
шаман