Золота жабка - 2

Алла Фликинштейн
ПІВСТОЛІТТЯ у Миколи!
Гості... Ресторан.
Вже і випито доволі,
І в очах - туман.

А Душа чудес бажає!
Дата ж то - свята!
І з*явилася у залі
ЖАБКА ЗОЛОТА

Привітала... Побажала...
*Ступора* зняла.
У Миколи запитала
Про життя, діла.

Побажання потаємне,
Що в душі пече...
Ну, Микола так напевне
В очі їй речЕ:

- ВсЕ нажив за довгі роки,
Соромно просить.
Але є одна морока...
Як мені з цим жить?

Ми з дружиною сиділи
В яслах на горшку.
Постаріли, посивіли...
Зась мені таку!

Сексапильну хочу, нОву!
Гарну та струнку.
Без розтяжок, не *корову*,
І в самім сокУ.

Щоб без *молі*... Та молодшу
Років на тридцЯть!

... І бабахнуло Миколі
Вмить вісімдесЯт!

   А.Я.
!