Золота жабка - 3

Алла Фликинштейн
Від народження Серьога
був глухонімий.
Ну, забрав Господь у нього
нерв той , слуховий.

От промовить слово хоче,
руки - мов вітряк.
Щось мугиче та белькоче,
а сказать - ніЯк.

Раз пішов ловити рибу
(вірний позитив!)
Та і тут сердега схибив -
ЖАБКУ підчепив!

ЗОЛОТУ та сонну ЖАБКУ -
ніч же надворі!
ТА - давай молити палко,
що вбивати - гріх.

Обіцяла купу грошей,
дівок - цілий рій.
А Серьога - він хороший,
хоч і геть глухий.

То й замовив собі бабу
знАками в пітьмі.
Ну, отак просив він ЖАБУ,
як усі німі.

А на ранок - дах всім зносить,
тупо бачать пшик:
На спині гітару носить
дивний чоловік!

На грудях - цицькИ жіночі,
у руках палкИ,
що до лижвів продаються.
Замашні такі.

А яка ж на це причина?
Сірий проказав:
- Темпераментну дівчИну
в ЖАБИ замовляв!

... І тому - така умова
просто, від душі:
Як сказать не можеш слова,
краще -  НАПИШИ !

      А.Я.