Веселинка Стойкович - Идёшь сегодня - хокку

Лариса Потапова
484 Ти оде данас
Веселинка Стойкович
Искрице

ти оде данас
иди, лака ти земља
вечнаја памјат


Препев са србског језика: Лариса Потапова

Идёшь сегодня

идёшь сегодня
ты, хорошая страна,
вечная память...