***

Анеля Мей
З новим роком тебе одинока…
З новим щастям тебе моя рідна Душа!
Була молодість в тебе колись синьоока,
А тепер новий рік ти святкуєш одна…

Твої діти зросли і в світи вже подалися,
Свою долю шукають у інших краях.
А тобі лише фото з дитинства зосталися,
І душа твоя ніби  поранений птах…

Новий рік, він для тебе ще досі радісний,
Хоч ялинку тепер прикрашаєш сама.
Бій курантів,  вже трохи ненависний,
Бо бокал ти тепер підіймаєш одна...

З новим роком тебе одинока душа!
Хай щасливою знов буде доля твоя.
Ти кохання зустрінь, не лишайся одна,
Починай новий рік із нового листа…