З Новим роком!

Владимир Владимирович Суховеев
Хай прийдешній рік свині
Не підсуне "свинку",
А дасть жито на стерні,
В домі – мудру жінку!

Божа милість в кожен дім
Хай зійде зі святом
Дасть удачі – молодим,
А здоров’я – старшим.

І щоб Божа благодать
Всім дісталась людям
І не дивлячись на стать
Щастя буде – з любим!

Щоб дзвеніли голоси
Діток в кожній хаті…
Їх від лиха захисти
Й будемо – багаті!