Невъзможна любов

Росен Русев
НЕВЪЗМОЖНА ЛЮБОВ

Откраднати мигове
от глътки любов,
нежни строфи
във стихове,
щастие в две очи,
искрици живот
даряващи обич на другия.
На завет притихнали,
скрити от вятъра
преминаващ край нас,
до скалите под Яворов,
ръцете в ръце
следи търсим по пясъка
в късната есен
за една невъзможна любов...

НЕВОЗМОЖНАЯ ЛЮБОВЬ
Превод: ЛИЛИЯ  ОХОТНИЦКАЯ

Мгновения, украденные
у глотка любви,
нежные строфы
в стихах,
счастье двух очей,
искры жизни,
дарящие любовь другим.
Притихшие,
скрытые от ветра,
минующего нас,
возле скал под Яворовым,
рука в руке,
ищем на песке
следы
одной невозможной любви
поздней осенью...