Жiноча хустина

Виктория 75
Для жінки  дарунок найкращий у світі,
Якому вона мала щиро радіти!
З далеких часів  згадка є про хустину:
Частенько втішала вона і дівчину.

Хотілося  в  квіточках, із візерунком,
Красивим, що погляд милує, гатунком.
Вдягаючи  вкотре, дивилась на себе.
Голівка гарненька та й постать, як треба.

Підкреслює  вроду чарівну жіночу,
І  колір пасує – спалахують очі!
Підвищує настрій, наснагу творити.
Знаходити сенс у житті та любити.

Та й зараз хустинки, у моді, до речі:
То втіха, щоб ними прикрасити плечі.
Солідність вони нададуть та осанку
Величнішу зроблять із жінки панянку!

Хустинки  для дівчинки, жінки, бабусі:
Купуйте, даруйте, це, дійсно, спокуса!
Легенькі,тепленькі, з мереживом, дивні.
Усім до смаку, у красі – неймовірні!

04.01.2018