В лесу родилась ёлочка аайынча

Василий Бэлэк
 Кудашева Р. Композитор (музыка): Бекман Л.
 
Jылу, койу аркада
 Чибичегеш jурттаган,
Jайы-кыжы jа;ыс ла
Jажыл торко оронгон. 
Кышты; калы; карыла
Шуурган оны куумыган,
Корон сооктор болзо ло
Кабай кожо; сыйлаган. 
Кортык койон алдыла
Майчы;дадып ;д;т;н,
К;к т; б;р; jаныла
Ме;дей-ши;дей jелетен... 
Ч;, калттарым, кыймыктан—
Балдар бисти сакып jат,
Чибичегеш айылдаарын
Болчоолорыс к;;нзеп jат. 
Jа;ы jылды с;;нчиле
Чибичегис уткуужар,
J;з;н-jараш сыйларла
Ч;мееркебей ;лежер!