А час сплива, життя мина

Ирина Мороз-Резницкая
А час спливає, життя минає...
Біжать від мене мої роки...
А десь далеко за небокраєм
Летять лелеки та журавлі...

Там за рікою цвіте черешня
І черемшина скидає цвіт...
Там спочивають любов вчорашня,
Життя батьківське, як заповіт...

За небокраєм сопілка грає
Та соловейко так душу рве...
Там колискова вночі лунає,
Дитинство миле десь там живе...

Блищать на сонці доща перлинки,
Веселка в небі будує міст...
Кружляють ноти-життя краплинки...
І прикрашають життєвий зміст...
           5.01.2019