Мелодiя степу

Мария Верховинина
Я в степовому живу краю,
Де нива золота, як у раю!
Де ріки течуть вінком,
Де веселка висить містком.

Люблю в степу я заспівати,
Ті пісні, полюбляла мати,
В степу я чую запах ниви,
Мій рідний краю ти любимий!

Сонечко цілує мене,
Небо синьо-голубе,
Смак життя я пізнаю,
Краю мій тебе люблю!

Мелодія степу бринить,
Мов чайка над морем летить.