З новим роком!

Татьяна Прит
Новорічна Ніч,
Кожен щось бажає.
Радість віч на віч
Хай в серцях співає.

Здоровенькі будьте,
Та завжди щасливі,
Довгі літа жийте,
Молоді, красиві!

Хай в душі тепло
Тіло вічно гріє.
Щоб мороз приніс
Самі добрі зміни.

Щоби Новий Рік
Був для всіх привітним,
Щоб добробут ріс,
Щоби край став плідним.

Щоб змінила ніч
Чарівна година,
Та ввійшла в Ваш дім
РАДІСНА НОВИНА !

ТАТ 29.12.2018 (16.59)