Подяка

Олег Кравченко 38
Просвічений сонцем медовий серпанок
Дарує мені листопадовий ранок.
Прокинувся світ і смакує проміння,
Ковтає хмаринки та обрії сині.
Вдивляється в мене бадьора планета,
Чекає від грішника вдячних сонетів.
Я вмитий і свіжий виходжу на ганок
І дякую Богу за ще один ранок! 
© Олег КРАВЧЕНКО